Γιατί εμάς

Είναι αυτό που ξέρουμε. Η εμπειρία μας δημιούργησε την τεχνογνωσία μας και μας κράτησε στην αιχμή. Εξετάζουμε, δοκιμάζουμε και χρησιμοποιούμε το λογισμικό που προτείνουμε και υποστηρίζουμε.
Πηγαίνουμε όπου βρίσκονται οι πελάτες μας. Παρέχουμε επιτόπου, καθώς και εικονική και απομακρυσμένη υποστήριξη. Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε την Αττική και εκείνες που έχουν καθιερωμένη παρουσία εκτός Αττικής.
Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται στις τελευταίες τάσεις λογισμικού και εφαρμογών. Έχουμε συνεργασία με τους κορυφαίους προμηθευτές και επαγγελματίες στην υποστήριξη ολοκληρωμένων μηχανογραφικών συστημάτων τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας.
Η επικοινωνία είναι το κλειδί μας για την επιτυχία. Χρησιμοποιούμε λογισμικό και εφαρμογές για να παρέχουμε συνεχή, τακτική υποστήριξη και αναφορές για να βεβαιωθούμε ότι παραμένουμε στην πρώτη γραμμή.
Προσαρμοστικότητα :ακολουθούμε τους πελάτες μας στις ανάγκες τους και αποφεύγουμε να ορίζουμε με απόλυτο τρόπο το γνωσιακό εύρος στο οποίο θα κινηθούμε.
Αυτοματοποίηση: προσπαθούμε μονίμως να είμαστε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής. Ενημερωνόμαστε σε κάθε ευκαιρία για τις δυνατότητες εμπορικών και όχι μόνο εφαρμογών με σκοπό να δίνουμε συμβουλές που μπορούν να λύσουν τα χέρια στην καθημερινότητα μιας επιχείρησης.
Λογιστικές Υπηρεσίες - acc Lioris

Μόνιμος στόχος της επιχείρησης είναι να διαθέτει ενήμερο, καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με ακαδημαϊκή κουλτούρα και διαρκή συμμετοχή σε εκπαιδευτικές διαδικασίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εθνικής Αντιστάσεως 26
Γέρακας ΤΚ: 15344
Τηλ: (+30) 210.66.12.880
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο:

Δευτ- Τετ- Παρασ
09:00-17:00
Τρίτη- Πέμπτη
09:00-19:00

© Copyright 2021 acclioris.gr

angellight © 2021 | web hosting vps domains