accLioris - Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

Λιώρης Κωνσταντίνος

Λιώρης Κωνσταντίνος

Ιδρυτής και Διευθυντής

Ο Κωνσταντίνος Λιώρης γεννήθηκε το 1960 και μεγάλωσε στην Αθήνα¨. Αποφοίτησε από το "Λεόντιο Λύκειο Νέας Σμύρνης" και στην συνέχεια φοίτησε στο Εμπορικό τμήμα της ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

περισσότερα

Άσκησε τα καθήκοντά του ως Λογιστής Φοροτεχνικός έχωντας αποτελέσει υπεύθυνος λογιστηρίου στις εταιρείες "Sidco ΑΕΤΕ", "Agroplan ABEE", "όμιλος ΞΥΝΗ" και διευθυντής λογιστηρίου στην εταιρεία "Detail EΠΕ".

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για τις νέες τεχνολογίες τον οδήγησε στο να ασχοληθεί με την μηχανογραφημένη λογιστική και ειδικότερα να αποτελέσει επί μακρόν σύμβουλος για την ανάπτυξη λογισμικού Εμπορικής - Λογιστικής εφαρμογής.

Το μεγάλο γνωσιακό εύρος που είχε αποκτήσει από την επαγγελματική του σταδιοδρομια έως τότε αποτέλεσε εφαλτήριο για να ιδρύσει το Λογιστικό Γραφείο, που έκτοτε αποτελεί την σταθερή επαγγελματική του επιλογή προσπαθώντας διαρκώς να διευρύνει τους ορίζοντες της επιχείρησης έχοντας ως απώτερο στόχο να παραδόσει στην επόμενη γενιά μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Λιώρης Διονύσιος

Λιώρης Διονύσιος

Λογιστής

Ο Διονύσιος Λιώρης γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στο Γέρακα όπου αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Γέρακα. Στη συνέχεια φοίτηση στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

περισσότερα

Από το 2015 όπου και εξέτισε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό εργάζεται συστηματικά στην Επιχείρηση ολοκληρώντας παράλληλα και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη ''Λογιστική και Χρηματοοικονομική'' του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)
με κατεύθυνση τη Φορολογική Λογιστική.

Με κίνητρο την αγάπη του για την επιστήμη αναλαμβάνει και το χρέος του καθηγητή έχοντας παραδώσει ιδιαίτερα μαθήματα τόσο ακαδημαϊκού χαρακτήρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών όσο και επαγγελματικού χαρακτήρα(προετοιμασία ΑΕΕΑ, εκμάθηση ERPs και τεχνικών θεμάτων λογιστικής).

Πεντεσπίτη Ειρήνη

Πεντεσπίτη Ειρήνη

Λογίστρια

Η Ειρήνη Πεντεσπίτη γεννήθηκε το 1989 και μεγάλωσε στη Λευκάδα όπου αποφοίτησε από το Λύκειο Βασιλικής και στη συνέχεια φοίτησε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιο Πατρών.

περισσότερα

Εργάστηκε στην εταιρεία Public για τρία χρόνια από την οποία αποχώρησε το 2014 προκειμένου να ενσωμανθεί στο στελεχιακό δυναμικό του γραφείου μας.

Το 2019 έλαβε το πτυχίο Ασφαλίστριας.

Βασιλεία (Λία) Βενέρη

Βασιλεία (Λία) Βενέρη

Η Βασιλεία(Λία) Βενέρη  γεννήθηκε το 1961 και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού.

περισσότερα

Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική της σταδιοδρομία απείχε από την επιστήμη των Οικονομικών, ωστόσο λόγω της εργασιακής της εμπειρίας ανέπτυξε δεξιότητες διαχείρησης γραφειοκρατικών διαδικασιών.Απόρροια αυτού είναι να αναπτύξει το τμήμα των διεκπεραιώσεων του Γραφείου ως εκπρόσωπος σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς.

Βασιλεία (Λία) Βενέρη

Νομικός Βασίλης

Γεννήθηκε το 1997και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το “Δημοσθένειο Ενιαίο Λύκειο Παιανίας”.

περισσότερα

Στην συνέχεια φοίτησε στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι. )  Δυτικής Ελλάδας .

Το 2020 εντάχθηκε στο δυνάμικο του Λογιστικού Γραφείου.

Φλώρα Ντόβλα

Λαζαρίδου Χριστίνα

Γεννήθηκε το 1995  και μεγάλωσε στην Κατερίνη Πιερίας . Αποφοίτησε από το “4ο  Γενικό Λύκειο Κατερίνης”.

περισσότερα

Στην συνέχεια φοίτησε στην Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ( ΠΑΔΑ ) στο τμήμα  Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Εργάστηκε στην εταιρεία Inveplus (Inventory of warehouse stores and qualitive sample check ) οπου αποχώρησε το 2015.

Το 2020 εντάχθηκε στο δυνάμικο του Λογιστικού Γραφείου.

Φλώρα Ντόβλα

Ελευθερία Πόπουρα

Γεννήθηκε το 2000 και μεγάλωσε στην Κορνοφωλιά, Νομού Έβρου. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Σουφλίου.

περισσότερα

Στη συνέχεια φοίτησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Το 2021 εντάχθηκε στο δυναμικό του Λογιστικού Γραφείου.

Λογιστικές Υπηρεσίες - acc Lioris

Μόνιμος στόχος της επιχείρησης είναι να διαθέτει ενήμερο, καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με ακαδημαϊκή κουλτούρα και διαρκή συμμετοχή σε εκπαιδευτικές διαδικασίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εθνικής Αντιστάσεως 26
Γέρακας ΤΚ: 15344
Τηλ: (+30) 210.66.12.880
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο:

Δευτ- Τετ- Παρασ
09:00-17:00
Τρίτη- Πέμπτη
09:00-19:00

© Copyright 2021 acclioris.gr

angellight © 2021 | web hosting vps domains