Λίγα λόγια για εμάς

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Η ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών λογιστών μας μπορεί να βοηθήσει απο μοναδικους εμπόρους, μικρές ή μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στο βάρος της οικονομικης διαχείρισης της επιχείρησης τους. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν: δηλώσεις φόρου και ΦΠΑ, εταιρικούς λογαριασμούς και οικονομικές προβλέψεις, λογιστική και μισθοδοσία.

Το γραφείο ΑccLioris σας παρέχει τεκμηριωμένες και αξιόπιστες συμβουλές σε θέματα ίδρυσης ατομικών επιχειρήσεων καθώς και νομικών προσώπων. Μέσα από την εικοσαετή εμπειρία μας, οι συνεργάτες σας καθοδηγούν στη σωστή λειτουργία της επιχείρησης από την ίδρυση και σε όλη την πορεία εξέλιξής της. Προτείνουμε λύσεις βελτιστοποίησης και οικονομικής ευρωστίας έχοντας σαν στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Προσαρμοστικότητα: ακολουθούμε τους πελάτες μας στις ανάγκες τους και αποφεύγουμε να ορίζουμε με απόλυτο τρόπο το γνωσιακό εύρος στο οποίο θα κινηθούμε. Υποστηρίζουμε κάθε επενδυτική κίνηση και κάθε καθημερινό διεκπεραιωτικό σκόπελο όλων των πελατών μας.

Αυτοματοποίηση: προσπαθούμε μονίμως να είμαστε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής. Ενημερωνόμαστε σε κάθε ευκαιρία  για τις δυνατότητες εμπορικών και όχι μόνο εφαρμογών με σκοπό να δίνουμε συμβουλές  που μπορούν να λύσουν τα χέρια στην καθημερινότητα μιας επιχείρησης.

Λογιστικές Υπηρεσίες - acc Lioris

Μόνιμος στόχος της επιχείρησης είναι να διαθέτει ενήμερο, καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με ακαδημαϊκή κουλτούρα και διαρκή συμμετοχή σε εκπαιδευτικές διαδικασίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εθνικής Αντιστάσεως 26
Γέρακας ΤΚ: 15344
Τηλ: (+30) 210.66.12.880
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο:

Δευτ- Τετ- Παρασ
09:00-17:00
Τρίτη- Πέμπτη
09:00-19:00

© Copyright 2021 acclioris.gr

angellight © 2021 | web hosting vps domains